Bejelentés


DUBAI MLM „Az élet egy szerencsekerék, rajtad áll hogy forgat


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Dubai MLM marketing network

"Csak ahhoz jön el a szerencse, aki
fel van készülve a fogadására!" Hill, Napoleon


MIÉRT ÉRDEMES AZ MLM HÁLÓZATRA KAPCSOLÓDNI.?


Ingyenes regisztráció,
Élesben Februártól indult - 1 éves időtartam van az előregisztrációhoz.
Minél később regisztrálsz, óránként kb. 300 embert veszítesz..

Minden a marketingről és a marketing által elérhető célról szól.?


Nemzetközi Bankok, üzletek, kereskedők magánemberek business, B2B-je, és B2C-je, A világ nagykereskedelmei,- ipari hálózattá nővik ki magukat---.

Vásárlói közösség hálózatrendszerű toborzássalA bank hálózat építés célja !?


Ennek a vállalatnak az a célja, hogy átvegye a világgazdaság irányítását és, hogy egy közös fizetőeszközt hozzon létre.
Az pl. nem titok, hogy a dollar idáig a vezető fizetőeszköz volt, de az USA gazdasága rohamossan romlik és most akarnak az arabok beszállni a játékba, mivel tőkéjük van Korábbi hír volt, hogy az USA elnöke egy hirtelen eltervezett látogatást tett a Közel-keleten. Mint tudható, az USA dollár mélyponton van a világpiacon, sőt arról is "suttognak", hogy a Dubai királyság új pénz akar kiadni a "Dubai dollárt", miután félnek az USA dollár krakkjától. Így feltételezhető, hogy az Arab országok USA béli pénzbefektetéseiket kihozzák a USA bankokból és egy újonnan megalakuló arab bankba helyezik el a pénzeiket, dubai dollárba.

Hogyan és miből finanszirozzák?

"A hatalmas kőolajtartalékoknak köszönhetően hihetelenül magas színvonalú az élet Dubaiban. A GDP 33%-a közvetlenül a kőolajtermeléshez kapcsolódik. A jelenlegi felmérések szerint a kőolaj még legalább száz évre elegendő. Az országot off-shore területként tartják számon. Abu-Dzabi és Dubai pénzügyi központ. A GNP becsült értéke 51 milliárd USD. Az 1 főre jutó GDP becsült értéke 21 100 USD körül van. A kivitel 45%-át kizárólag a kőolajtermékek teszik ki. Ezek nagy részét Japánnak, Szingapúrnak adja el..."

A JÖVŐ BANKJA- DUBAI

Legyél Te is az elsők közt!

ERRŐL A LINKRŐL INDÍTHATOD A REGISZTRÁCIÓT


Az elinditás után megjelenik az angol weblap, és a weblap alján a " now regiszter " felirat, rákattintasz, és megjelenik a jelentkezési lap angolul., Töltsd ki. Magyar segitség a - segitség a regisztrálás menü alatt.Ha mégsem sikerül,
" kapcsolat" menün keresztül vedd fel a kapcsolatot velem.Mindenkinek segitek regisztrálni.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!